Salam perdamaian....keluarga besar kami..bila lagi agaknya dapat berkumpul macam ni...boleh dikatakan semua ada..yang tak ada hanya beberapa ahli baru je...hopefully tahun ni sempena Ramadhan dan Syawal kita berkumpul lagi..

To all ahli keluarga yang merupakan SATRIA 165..GO!GO!GO! FIGHT!FIGHT!FIGHT~ WIN!WIN!WIN!...mari sama-sama kita pertingkatkan total action kita dan jadilah ' agent of change' walau dimana kita berada...moga semua pengalaman ini menajamkan nurani kita dan sentiasa merasa kehadiran ALLAH swt.

4 comments:

pensel tajam said...

GO GO GO!
FIGHT FIGHT FIGHT!
WIN WIN WIN!

haji muda said...

Salam,
Blog ini mempunyai setting yg menarik disamping perkongsian ilmu yang bermakna. Teruskan menulis. Ya, selepas kesulitan pasti ada pelangi.

p/s nanti minta tlg turunkan ilmu utk perbaiki setting blog saya.

tajamkannuraniku said...

Salam perjuangan..syukran sudi menjengok blog saya..harap tunjuk ajar..ttg setting blog saya pun x pandai..minta bantuan anakanda juga..sebab nak mama nya terus menulis..mg saling ingat mengingat..moga pelangi senentiasa mneghiasi dan meniringi usaha kita,,..

Nur Su'aidah Bachok said...

yeahhhh...zsabar nk jumpe korg cmpor sume2..hahaha

bg nas n biha xde...