Gambar2 yang sempatku rakam ...

Sejurus selepas di serang water cannons dan tear gas..lari lintang pukang ke stesen LRT..mata pedih, muka macam rasa terbakar..sesak nafas dan rasa loya..hero kami yang teruk sekali, masalah pernafasan dan muntah..
Kena serang water cannons dan tear gas oleh FRU..lintang pukang lari terus masuk toilet lelaki basuh muka dgn air garam Aura Life...jam 4.15ptg



Di Jalan Tunku Abd Rahman..terjumpa mantan SU DMPNJ..selepas diserang water cannons..

Di hadapan Komplex SOGO..jam 3 ptg..



Kami 4 beranak sempat lak lunch ..d Jalan TAR sejurus sebelum diserang tear gas..di tepi SOGO




YB Sivarasa Rasiah .. di bawah stesen LRT Bank Negara..beberapa minit sebelum di tahan





Ini adalah hero kami






masing2 bertahan di jejatas drp stesen LRT ke komplex sogo





Udara yang dicemari tear gas..siapa bertudung putih tu..

Salam perjuangan...gambar2 yang agak menarik yang sempatku rakam pada himpunan aman mansuhkan ISA..pengalaman yang begitu berharga yang bakal menjadi penguat semangat kami untuk terus berjuang...





3 comments:

pensel tajam said...

pergh hebat la hero.
nampak serius sungguh kenanya.
apa2 hal pun untuk membuktikan manusia, kene makan dulu,,,
kata2 babah yang akan diingat smpai bila2.

Nur Su'aidah Bachok said...

pehhh..hebatlah!!
moza sibuk ngan spek atok ea..
hahahhaha

Anonymous said...

salam makcik.. steady lah gambar gambar tu semua saya tengok.. naik semangat.. rasa mcm pejuang pejuang palestina pulak.. hehehehe... mintak maaf lah.. saya ni mmg suka melebih lebih sikit.. mmg betul lah apa makcik cakap.. ayahanda mus'ab mmg mcm hero.. dengan muka yang serious bersemangat gitu.. -dzariff-